Wednesday, April 13, 2011

Entah.

0 bebelan
Assalamualaikum. Lama rasanya gua dah tak menaip dekat sini. Nak sign in pun malas dah. Entah apa penyakit pulak yang datang tah. Serious gua cakap, sekarang memang gua dah malas nak berblogging dah. Nak nak pulak dah ada orang yang dah pandai skodeng-skodeng blog gua ni. Maksud gua bukan follower, tapi ada lah orang tu. Tak payah la gua cakap. So, cerita yang gua nak cerita tertangguh. Lepas tu biarkan macam tu je. 


Nahh! Kerja sekolah gua melambak-lambak sekarang. Banyak gila gua cakap lu. Penat lahh. Balik sekolah pukul 6.30 petang. Balik terus mandi, solat, lepak kejap, online 1 jam lepas tu baru buat kerja sekolah. Ni pun dah mengantuk sebenarnya. Tapi gua nak update jugak sebab gua tak nak follower gua larii. Haha. Nak tahu tak? Hari tu follower gua 96. Lepas beberapa minggu gua tak update blog gua yang dah bersawang ni, terus jadi 95. What-the-melon? Okay, gua tak kisah sebenarnya orang nak follow ke tak. Lantak lu lah.

ADA GUA KESAH KE DER? HAK TUIHH (!)


Second, gua ada problem dengan kawan gua ni. Entah apa-apa perangai tah. Benda kecik pun nak besar-besarkan. Apa cerita ni, weyh? Seminggu dah gua tak tegur dia. Kalau terserempak pun jeling-jeling :p



Der, kali ni bagi gua merempit kejap. Gua dah boring asyik pakai aku je. Kali ni gua nak rempit. Tolong bagi laluan. Kalau lu tak bagi laluan, gua langgar je. Mati katak lu kang. Gua cabut lari je.

Aww aww. Dia KACHAK. Haha.

Okay dah bye. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab GATAL. Haa, nak jawab ke tak? Lu fikir la sendiri. 

P/s: Hari tu Shaheizy Sam menang ABPBH 2010. OhMaiGadd! Dia KACHAK lahh! Tiba-tiba gua jatuh hati dekat dia. Aww. ILoveeShaheizySam. Haha.

Thanks for reading my annoying story . ◕ ‿ ◕